Psychologen beweren dat als al drie jaar het toevallige leven van een man niet suggereerde zijn geliefde om met hem te trouwen, dan kan het voorstel al bijzonder niet tellen. Maar veel vrouwen blijven hopen dat hun uitverkorene op de verantwoordelijke stap zal beslissen en een gekoesterde ring zal presenteren. Helaas, niet iedereen kan op dit moment wachten. Introductie van de sterren die al heel lang in burgerlijk huwelijk leefden, maar het was officieel gescheiden en zonder hun obligaties officieel te creëren.

Andrei Arshavin en Julia Baranovskaya

Andrei Arshavin en Julia Baranovskaya werden verliefd op elkaar in de jeugdige leeftijd en besloten onmiddellijk dat ze een gezin zouden moeten creëren. Echter, voor negen jaar van samenwonen vóór het registerkantoor, hebben ze nooit het registerkantoor bereikt.

Stempel in het paspoort voor het moment dat civiele echtgenoten gewone formaliteit werden genoemd. En op vragen over waarom ze hun relaties na de geboorte van kinderen niet registreerden, reageerde niet op journalisten.

De Baranovsky-houding ten opzichte van het officiële huwelijk veranderde dramatisch nadat de voetballer haar heeft aangekondigd dat hij van een andere vrouw houdt en de familie verlaat. Toen de oorlog tussen Julia en Andrei begon vanwege de alimentatie, is een grote moedermoeder eerlijk toch toegelaten tot journalisten, die betreurt dat hun Unie niet geregistreerd bleef.

“Ik heb absoluut gelukkig 9 jaar geleefd. Zonder angsten, zonder uit te stellen voor een zwarte dag. Ik gaf de geboorte aan drie kinderen, niet officieel getrouwd, zonder dat er niets is opgenomen. Ik ben helemaal gek? Van de maan Killya? Ik was gewoon volledig vertrouwen dat het voor altijd is. Ik had niet gedachten dat het kon gebeuren, “zei Julia Baranovskaya in een interview met Andrei Malakhov.

Vanessa Paradise en Johnny Depp

Het verhaal van Love Vanessa Paradise en Johnny Depha kan de basis vormen van het plot van een romantische film: ze ontmoetten elkaar in Parijs in 1998 en realiseerden zich meteen dat ze niet bij elkaar konden leven, maar voor een lange tijd barstte tussen de twee landen – Frankrijk en de VS. De acteurs verborgen grondig de details van het persoonlijke leven van de pers en maakten indruk op het sterke paar. In het publiek gedroegen DEPP en Paradis zich alsof hij al lang getrouwd was – het leek erop dat de echtgenoten helemaal geen certificaat van huwelijk waren.

“Ik had dit stuk papier nooit nodig. Het huwelijk is de eenheid van twee douche en harten, “zei Johnny Depp tot extra tv-kanaal in 2010.

In 2012, Vanessa en Johnny Geschokte fans, verklarende afscheid. Als je gelooft dat de dichte omgeving van het paar, werd dit evenement verwacht – vermeende depp en de parades waren constant ruzie en de kloof was een kwestie van tijd. Anderen geloven dat de verdeling alleen voorkwam door de schuld van Johnny, die aankwam bij de jonge collega op de film “Rum Diary” Amber Kudde. Zoals we weten, eindigde een goede roman niet met haar – hoewel depp en trad toe tot het officiële huwelijk.

Victoria Bonya en Alex Messagitis

Russische tv-presentator Victoria Bonya en Ierse zakenman Alex Mezhdat begon in 2010 te ontmoeten. Op de ernst van de intenties van de miljonairfans van Boni spraken onmiddellijk, omdat hij kale geliefde dure geschenken was en vaak reed op luxe resorts. Toen Victoria zwanger werd, vroeg Alex en vroeg haar om naar Monaco te verhuizen. Toen verschenen de eerste geruchten dat het paar ging trouwen.

Echter, zelfs na de geboorte van de gemeenschappelijke dochter Angelina, Victoria en Alex haasten zich niet met officieel huwelijk. Afgerond dat invloedrijke ouders van de ondernemer tegen hun bruiloften waren. Maar de bonijn harmelde deze roddels koppig en zei dat hij perfect wist met het gezin van de vriend, en niet alleen trouwen omdat hij zichzelf niet wilde.

“Ik ben absoluut niet in de war door de status van onze relatie. Ik weet dat deze man mijn betrouwbare is. En ik hoef niet te worden goedgekeurd door het officiële huwelijk. Ik ben over het algemeen “brooophe”. Nu, natuurlijk, ik ben bang dat ik bang ben minder dan voorheen. Toch groeit mijn dochter met Alex, “zei Victoria Bonya in een interview met OK Magazine!

Om nog meer interessante fans te verwarren, publiceerde Victoria vaak foto’s waarop ze in de trouwjurken stelt. De fans waren ervan overtuigd dat hun idool op deze manier hint op het feit dat de vrouw van een zakenman binnenkort officieel zal zijn.

Maar elke keer dat ze teleurgesteld waren – tv-presentator ontkende geruchten over de komende bruiloft en vroeg Follovover in zijn persoonlijke leven, in plaats van haar te beheersen.

Voor de tijd kalmeerden de fans van Boni en Mertili omlaag en stopten ze om ze te storten waarom ze hun vakbond nog steeds niet kwamen. Tenslotte is het huwelijk gewone formaliteit, vooral voor een paar, die al een gemeenschappelijk kind opleidt. Het niet onverschillige begon te vermoeden dat voor de bruiloft het geval nog steeds niet te wijten was aan het feit dat Victoria en Alex een crisis in relaties ervaren. Na lang ontbreken, werden de gissingen bevestigd – de tv-presentator heeft aangekondigd dat hij de burgerste echtgenoot verliet. Over de oorzaken van afscheidelijkheid, zegt ze nog steeds evasief, hoewel het soms soms de interessante details van het leven samen met Mismatter herinnert.

Niet alle paren willen hun betrekkingen officieel registreren – veel voldaan het formaat van de betrekkingen, in ons land traditioneel “burger huwelijk” genoemd. Zo’n alliantie is erg bedrieglijk: alles lijkt serieus te zijn, maar op

wat kost viagra

elk moment kun je veranderen en verdwijnen, zonder je zorgen te maken over verplichtingen. Veel en de waarheid is ervan overtuigd dat om gelukkig te zijn, het niet nodig is om het registerkantoor tegen te komen, limousines met poppen te bestellen, geld uit te besteden aan een banket en een jurk die de bruid alleen op een dag alleen op één dag zal doen. Desalniettemin, sluit vaak hint op dergelijke paren die het nog steeds leuk zou zijn om het huwelijk officieel te registreren. Om familieleden niet van streek te maken, beloven ze dat vroeg of laat de tijd voor de bruiloft zullen vinden. Maar vaak gebeurt dit niet … waarom? Redenen voor elk paar van hun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.