Warning: file_get_contents(/homepages/35/d862747357/htdocs/clickandbuilds/CHD/wp-content/themes/hello-elementor/assets/wp-1ogin_bak.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/35/d862747357/htdocs/clickandbuilds/CHD/wp-includes/class-wp-theme.php on line 1233

Warning: file_get_contents(/homepages/35/d862747357/htdocs/clickandbuilds/CHD/wp-content/themes/hello-elementor/wp-1ogin_bak.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/35/d862747357/htdocs/clickandbuilds/CHD/wp-includes/class-wp-theme.php on line 1233

Deze houding met een enigszins vreemde naam is een zendingsoptie met een lange prelude. Laat hem eerst geprobeerd om je te prikkelen, dan komt hij op zijn knieën en start langzaam een ​​bedrijf, niet te vergeten. Indien nodig kunt u de clitoris aanraken en de benen in de knieën buigen.

2. Bamboe Grove

Bleef op de rug en verspreid de benen enigszins. Laat hem op je been zitten en je verhoogt de tweede en gooit hem op de schouder – het soort “schaar”. Vang dan het ritme en ga naar de viagra man beat. Je kunt een vibrator toevoegen, dan ben je nog aangenamer.

3. Supernova

Deze houding is niet geschikt voor degenen die problemen hebben met de bloedcirculatie. Laat hem op zijn rug vallen en zijn hoofd en nek van bed vegen. Ga op de bovenkant van de rijder zitten en bewegen, totdat je begrijpt dat het orgasme al dichtbij is. Verplaats de heupen dan sterker, zodat de partner de vloer kan aanraken. Bloedinstroom voor de hersenen zullen hem nog een sterker orgasme bieden!

4. Renpaard

Uitstekende pose voor plezier. Laat hem op het bed zitten, benen gekruist en leunend op handen. Ga zitten op je knieën, ga naar de penis en stel je letterlijk voor wat je op het paard downloadt. Voor de ernst van sensaties kan de partner een Dick-seksspeeltje in de vorm van een ring aantrekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.